Home
Partners
Discografie
Biografie
Agenda
Fotoalbum
Boekingen
Gastenboek
Lezen
Tekenen

Boekingen
Boekingen

Boek een optreden van Bart Kaëll.
 
Boekingen

Discografie
Discografie

Een volledig overzicht van alle single's, LP's en CD's
 
Discografie

Gastenboek
Gastenboek

Laat een leuk berichtje achter voor Bart.
 
Gastenboek

Volg Bart Kaëll op Facebook
Facebook

Volg Bart op Facebook
 
Facebook
Eerst volgend optreden...
 8 mei 2021
Relegem Feest
RELEGEM
agenda
 
GastenboekLezen
Nieuws  
       
 

  Rosane Depaepe
Datum: 03-05-2020
Woonplaats: Oudenaarde
Bericht: Hallo Bart, dit moet ik echt met u delen: na de aflevering van Luc en Bart, een paar apart, sprak ik mijn schoonzusje en ik vertelde haar hoe mooi ik het vond en toen zei ze: Bart zit voor altijd in mijn hart. Deze mooie woorden zijn van Regi (van Regi en Daisy). Hoe schoon is dat!
Ze is onlangs ook 60 geworden.
Veel groetjes en jullie zijn zo mooi samen.
Rosane

  Monique Matthyssen
Datum: 01-05-2020
Woonplaats: Kontich
Bericht: Hallo Bart! Ik heb zo naar Bart en Luc een paar apart gekeken en ik moet zeggen dat elke keer als ik er naar kijk vind ik het onwaarschijnlijk mooi, ik krijg dan een gelukkig gevoel dat jullie zo 'n mooi koppel zijn dat stralen jullie ook uit.
Nog vele groetjes

  Anouck
Datum: 27-04-2020
Woonplaats: Belsele
Bericht: Beste Bart
Vorig jaar nam ik de serie Liefde voor Muziek op. Ik was echt verrast over de sfeer tussen jullie allen. Bij het zien van de reeks was er constant een smile op mijn gezicht. Heel aangenaam om te zien wat een mooie energie tussen jullie heerste. Ik vond het echt een prachtig geheel. Vorige week heb ik de reeks opnieuw gezien en het viel me op dat de reeks van vorig jaar kwalitatief beter was dan de reeks dit jaar (voor mij dan en wat ik tot hier toe heb gezien van dit jaar, behalve Sean springt er echt uit dit jaar). Ook de sfeer is anders dan bij jullie. Ongelofelijk. Jij kwam erg naar voor als mens: heel eerlijk en spontaan en lief naar iedereen toe. Ook je liedjes vond ik mooi en oprecht, terwijl ik eigenlijk niet naar dit soort muziek luister. Prachtig gedaan Bart!
Vele groetjes
Anouck

  Gerda Vanderlinden
Datum: 24-04-2020
Woonplaats: Hasselt
Bericht: Bart en Luc , ik wilde je graag proficiat wensen met jullie programma 'Luc en Bart een paar apart' ! ik heb genoten van het begin tot het einde . Wat zijn jullie een prachtig paar. Geniet verder van het leven en van elkaar. Jullie zijn een voorbeeld voor velen.

  Dylan De Ridder
Datum: 08-04-2020
Woonplaats: Sint-Lievens-Houtem
Bericht: Als 25 jarige muziekliefhebber en fan van onze Vlaamse toppers heb ik tijdens deze quarantaine periode de Tien Om Te Zien periode nog eens herbeleefd. Het programma kleurde mijn jeugd en in de eerste plaats Bart Kaell. Schokkend te beseffen dat die mooie periode al zo lang geleden is, maar Bart is nog steeds bezig en blijft hopelijk nog heel lang doorgaan dus ik kan alvast niet wachten om na deze donkere periode opnieuw een optreden bij te wonen!

  Tania Desmedt
Datum: 26-03-2020
Woonplaats: Torhout
Bericht: Even laten weten .. ik ga om de 2 dagen 8 km lopen, en doe dat altijd met muziek op. Op mijn spotify lijst staan oa volgende liedjes : 'het is nog niet voorbij' 'hallo goeie morgen' 'beetje gek' 'onder de blote hemel' 'kaptein' 'cest si bon' 'het is feest' 'heb jij een vuurtje voor mij' 'sprakeloos' 'dromendans' 'nooit meer een ander' 'te mooi voor mij' 'met zn tweetjes' 'elke dag een beetje mooier' .. mijn lievelingsliedjes, en ik loop op die manier stukken beter !!!

  Sylie Vandevelde
Datum: 01-03-2020
Woonplaats: Oostrozebeke
Bericht: Dag Bart, ik ben sinds jaren een grote fan van Paul Severs en wil je langs deze weg bedanken voor de prachtige versie van 'Geen Wonder Dat Ik Ween' dat jij op singel hebt gezet. Echt ontroerend. Een mooie ode voor Paul.

  Bert,Eef en Jeanine
Datum: 19-02-2020
Woonplaats: Het Hageland
Bericht: Bedankt voor de mooie muziek en het kaartje als steun betuiging bij het overlijden van ons dierbaar familielid; Is een hart onder de riem. Merci.

  luc en Ingrid
Datum: 16-02-2020
Woonplaats: Vilvoorde
Bericht: Bart ik wil jou al langs deze weg enorm veel succes toewensen met je nieuwe singel die eraan komt... Geen wonder dat ik ween.. een ode aan Paul Severs, heel mooi gebaar van jou lieve vriend, zo leeft ook hun muziek verder en worden ook onze artiesten niet vergeten die niet meer onder ons zijn, je zingt het ook weer heel mooi, proficiat, we zijn fier en trots op jou Bart maar al vele vele jaren Je maakt er ook weer heel veel mensen gelukkig mee en zekers de fans van Paul Severs, een mooi eerbetoon aan hun idool die nu een mooie ster is hier boven !. Dikke zoen van ons beiden Luc en Ingrid XXX

  Anne De Velder
Datum: 12-02-2020
Woonplaats: Bierbeek
Bericht: Beste Bart, wist je dat je in de duitstalige buurlanden vele fans hebt. Spijtig genoeg horen ze maar 2 van je liedjes. Als je hen wil plezieren met meer van je repertoire dan hoor ik wel van je om het e-mailadres van Walter Kutt (Songwriter van meerdere hits) door te geven. Groetjes Anne

vorige
1 2 3 4 5 ... 63 64 65 66 67 volgende

"CHACHACHA" !!!
Wil je vandaag je goed humeur een boost geven, dan hebben wij de ultieme oplossing !
Download de nieuwe single van BART nl. CHACHACHA, een zeer aanstekelijk liedje dat BART heeft opgenomen naar aanleiding van de 70ste verjaardag van Raymond Van Het Goenewoud.
Volume op 10 én dansen maar !!! :)
"CORONA"
Hopelijk bent u allemaal nog gezond en wel !
Het is een bijzondere vreemde tijd waarin we leven maar we weten allemaal dat er een dag komt dat we dit virus achter ons kunnen laten.
Optredens staan vermeld in de agenda, natuurlijk onder 'voorbehoud' .
Geniet van familie en vrienden, ook al is het op afstand.
Samen komen we er door en zodra het terug mag, zingen we straks samen met veel plezier, de pannen van het dak !!!