Home
Partners
Discografie
Biografie
Agenda
Fotoalbum
Boekingen
Gastenboek
Lezen
Tekenen

Boekingen
Boekingen

Boek een optreden van Bart Kaëll.
 
Boekingen

Discografie
Discografie

Een volledig overzicht van alle single's, LP's en CD's
 
Discografie

Gastenboek
Gastenboek

Laat een leuk berichtje achter voor Bart.
 
Gastenboek

Volg Bart Kaëll op Facebook
Facebook

Volg Bart op Facebook
 
Facebook
Eerst volgend optreden...
 1 februari 2020
( PRIVÉ )
STADEN
agenda
 
GastenboekLezen
Nieuws  
       
 

  Mickey
Datum: 16-04-2019
Woonplaats: Saly Senegal
Bericht: Hallo Bart,
Ondanks de verre afstand kan ik toch supergoed meegenieten van al waar jij mee bezig bent.
Het doet dan ook dubbel en dik plezier om van jou te genieten op eender welke sociale media.
Vtm bedank ik voor het uitzenden van de programma’s via Stievie dit is gewoon “ de max!
VRT zorgt ook dat je kan kijken via internet
Dus genieten is de boodschap, hier in de rust ,de zon en no stressy leven
Jij bent een geweldige artiest Bart, voor mij ben en blijf je mijn nr 1 van hoog boven de wolken tot diep in de zee hihihihihhi
Dikke zoen

  Frank DELBEKE
Datum: 16-04-2019
Woonplaats: ROESELARE
Bericht: Beste Bart, na het bekijken van "Liefde voor muziek" kreeg ik de bevestiging van mijn vermoeden.. hoe je al bij al een grote Muzikant bent met muziek in het hart en met Liefde voor Muziek. Alle liedjes die gisteren door de "gasten" werden vertolkt, inclusief "Annelies uit Sas van Gent", laten die veelzijdigheid zien.. En ook de "achtergrondinformatie" leverde zoveel op dat ik met plezier nogmaals een cd van je opzet.. Liedjes om te koesteren, genegen groet

  Nadia
Datum: 14-04-2019
Woonplaats: DESSEL
Bericht: Gewoon GEWELDIG!!
een vraagje, ik heb gelezen dat Els Van den Abbeele geholpen heeft met tekst schrijven, is dit soms de dochter van wijlen Rik Van den Abbeele, mijn moeder was de nicht van Rik. groetjes voor U en uw Partner!

  Silke Quaegebeur
Datum: 11-04-2019
Woonplaats: Poperinge
Bericht: Heel benieuwd voor maandag en de volgende afleveringen ! We weten dat je héél veelzijdig bent !
Blij met het regent in je hart maar super blij met mijne favoriet 'sprakeloos. Veel succes !
X

  ilse
Datum: 06-04-2019
Woonplaats: Bredene
Bericht: Hey Bart,
Jammergenoeg kon ik in Scherpenheuvel niet aanwezig zijn. Ik had graag heel lekker gegeten en van een fantastisch optreden genoten voor mijn verjaardag. MAAR... er was eens een jonge man die droomde van een gevuld sportpaleis. Dit zou een "natte" droom zijn. Wel, ik had de eer om getuige van deze droom te zijn. In mijn omgeving was iedereen laaiend enthousiast van je korte optreden. Ze ontzagen het niet om op de beplakte vloer, de "marie-louise" te laten varen. Het zeilen verliep al even vlot. Je boten vaarden over bier, liters bier. Iedereen deed mee.
Je gebruikte het podium ruimschoots. Iedereen kreeg de kans je te zien en van je entertainment te genieten. Je stem galmde aangenaam door de zaal.
Het was een fantastische ervaring om je zo te zien genieten van je welverdiende droom.
Doe zo voort!!!
Liefs Ilse

  luc en Ingrid
Datum: 01-04-2019
Woonplaats: Vilvoorde
Bericht: Lieve Bart en Luc, aan Bart bedankt voor je leuk optreden bij Dirk en Jean en hun team, het was daar weer dik in orde, lekker eten, gezellige sfeer, wat willen we nog meer en genieten met jou erbij, maakte mij ontzettend blij ! Na mijn ingreep van onlangs was ik nog maar een halve, maar de polonaise deed ik maar al te graag mee, al was die deze keer in slow motion, moet ook is kunnen hé, lol, ik herstel goed , elke dag beetje bij beetje ! Tja het ouder worden hé !! Voor de rest heb ik genoten van Twee tot de zesde macht met Jeroen en jullie op TV, het was echt leuk, jammer niet tot in de finale geraakt, maar jullie hebben dat super gedaan en jullie op TV zien is altijd leuk en ook zo ontspannend , doet mij ook deugd op een zondagavond na twee dagen van feesten !! Succes in alles wat jullie doen , optredens, TV opnames het is altijd fijn om er soms bij te kunnen zijn ! Ik ben trots en fier op jullie, groetjes en dikke zoen van ons beiden Luc en Ingrid XXX

  ilse
Datum: 09-03-2019
Woonplaats: Bredene
Bericht: Hey Bart,
Je bent geschlagert op het Harelbeekse schlagerfestival. De mensen deden zo goed mee dat ik even op een andere plaats moest gaan staan om me door jou in vervoering te laten brengen. Echt TOP. Eerlijk toegegeven na het schlageren en de dienst op carnaval kon ik 's maandags geen pap meer zeggen.
Jij bent vertrokken naar Spanje. Ik hoop dat het een fantastische ervaring is/was met je collega's. Wie weet vloeit er weer wat nieuws uit, iets unieks, iets onverwachts.
Intussen heb ik ook dat programma gezien, waarbij je je ma op reis nam. WOW, dat kan ik met mijn ouders allemaal niet doen. Je ma is jong van geest en fysiek kan ze ook nog wel wat verzetten. Fantastisch, hier wil ik ook wel voor tekenen. Het was ook leuk om te zien hoe een mooie band jullie hebben. Jij bent echt zoals ze hier zeggen "een kakkernestje". Lief bedoeld.
Ik hoop dat jullie lang van elkaar mogen genieten. Dit wens ik je van harte toe.
Liefs Ilse

  L.Van Hinderdael Mw
Datum: 04-03-2019
Woonplaats: 2050 ANTWERPEN
Bericht: Proficiat met die Ma .... Madeleine ! Ik ben zelf 83 en durfde altijd nog veel maar, amai merci ....... die Ma is echt wel een fenomeen ......, een unicum !!! Pet, pet, petje af hoor ! Ik geraak niet uit mijn be- en verwondering !!!

  ilse
Datum: 04-02-2019
Woonplaats: bredene
Bericht: Hey Bart,
Ik was van de morgen nog op een examenuitblaas in Kuurne. Ja, op mijn leeftijd nog. Ik heb een heroriëntatie gedaan en ben met glans geslaagd. Nu ja, ik ben dan ook aan mijn 2de jeugd begonnen. Langs mijn zijde zie je allerlei leeftijdscategorieën. Vooral door mijn toekomstige job en vrijwilligerswerk. Jij ziet me vooral bij ouderen. Gisteren was het anders. Oorspronkelijk ging ik een eenzame avond tegemoet. Tot er plots jonkies bij me stonden. Waaronder die gast met zijn rode sweater, die zich als bink had aangemeld. Oorspronkelijk een gangmaker, bij jou was ie kalmer. Jou heeft hij niet als date op facebook gezwierd, mij wel. Wat maakt het.
Toen kwam jij en iedereen verdween. Niet erg. Jij was er en je was er niet zomaar. Je was GEWELDIG. Iedereen aanwezig at uit je hand. Dat was SUPER. De hele tent stond op zijn kop. Het was fijn om te zien hoe iedereen genoot, hoe je het volk meekreeg en hoe de ambiance erin zat.
Jij hebt mijn vrijgezellige avond fantastisch afgesloten, waarvoor dank.
Geef de rest van je optredens er nog maar zo'n lap op.
Groetjes

  Van Haver Jean-Claude
Datum: 28-01-2019
Woonplaats: Oostende
Bericht: Hopelijk lezen jullie dit berichtje, dit is de eerste maal dat ik iets schrijf voor jullie. de eerste maal dat ik Luc heb gezien in mijn leven was in het media center in ostende, waar hij een modeshow presenteerde nu ben ik 51 jaar en toen ik Luc zag was ik denk ik 7 jaar Ik vind jullie een tof koppel en wilde dit gewoon eens laten weten. Hopelijk hoor ik iets terug van antwoord op dit bericht. Vele groeten.

vorige
1 2 3 4 5 6 ... 59 60 61 62 63 volgende

“ LIEFDE VOOR MUZIEK “ - CD "ONWAARSCHIJNLIJK MOOI "
"LIEFDE VOOR MUZIEK" was voor BART een ongelooflijk mooi avontuur !
8 weken lang mocht BART zich verdiepen in het repertoire van collega's.
7 pareltjes zijn daar ontstaan die nu verzameld zijn op een full-CD die
"ONWAARSCHIJNLIJK MOOI" heet.
Naast die 7 liedjes heeft BART nog 3 extra songs opgenomen van artiesten die vorige jaren al hebben deelgenomen, nl. Belle Pérez , Stan Van Samang én Coco jr.
10 liedjes dus , plús een extra bonusnummer
"Avond", dat BART met LUC heeft opgenomen, vorig jaar naar aanleiding van hun "BART EN LUC INTIEM - TOUR".
Veel luisterplezier !!!
"LUC EN BART - INTIEM " - THEATERTOUR
De theatertour van Luc en Bart was een groot succes en wordt daarom herhaald in september - oktober - november 2019
Met “Luc en Bart - Intiem" ( Één Team ! ) ,
zullen zij opnieuw doorheen gans Vlaanderen reizen met verhalen over hun professioneel maar ook hun privé leven.
Dit alles doorspekt met bekende maar ook minder gekende liedjes.
Dit wordt terug een unieke kans om Luc en Bart samen aan het werk te zien en beter te leren kennen .
Info ivm data én locaties zie “ Agenda “ .