Home
Partners
Discografie
Biografie
Agenda
Fotoalbum
Boekingen
Gastenboek
Lezen
Tekenen

Boekingen
Boekingen

Boek een optreden van Bart Kaëll.
 
Boekingen

Discografie
Discografie

Een volledig overzicht van alle single's, LP's en CD's
 
Discografie

Gastenboek
Gastenboek

Laat een leuk berichtje achter voor Bart.
 
Gastenboek

Volg Bart Kaëll op Facebook
Facebook

Volg Bart op Facebook
 
Facebook
Eerst volgend optreden...
 6 juni 2020
Het Schlagerfeest Kermt
KERMT
agenda
 
GastenboekLezen
Nieuws  
       
 

  Koen van Lier
Datum: 28-06-2019
Woonplaats: Brecht
Bericht: Beste Bart,
Deze namiddag heb ik de tijd genomen om je nieuwe cd-album eens rustig met koptelefoon te beluisteren in de schaduw in de tuin. Proficiat! Je hebt weer prachtig werk afgeleverd. Onwaarschijnlijk mooi, Vlucht over zee en Ik zeg het met mijn hart zijn echt wondermooi! Ik ben komen kijken naar jullie theatertour Intiem in Beerse en wil je nog feliciteren voor de mooie instrumentatie van de liedjes (prachtige versies gehoord van Symfonie en De grote kathedralen). Misschien voor je volgende album zelf nog eens wat muziek schrijven zodat het niet altijd covers hoeven te zijn. En ik blijf het zeggen naar de toekomst toe : duik het theater in met een volledige show met liedjes van jou en laat de chansonnier in jou nog meer aan bod komen … Met veel respect! Groeten, Koen.

  Filip Maertens
Datum: 24-06-2019
Woonplaats: Antwerpen
Bericht: Net je album gekocht ! Proficiat , de liedjes zijn prachtig !

  Merel Vanderbeken
Datum: 21-06-2019
Woonplaats: Kruibeke
Bericht: Dag Bart, ik heb je nieuw liedje vandaag op radio2 gehoord en ik vind het schitterend. "Ik moet je nog wat zeggen" is wat mij betreft een echt zomerliedje !
Proficiat, ik word er echt vrolijk van.

  De Vos Marc
Datum: 13-06-2019
Woonplaats: Ronse
Bericht: Bart,
Bedankt voor het prachtige nieuwe album!
Is er eentje om te koesteren en dit beluisteren kan nooit vervelen, integendeel, het maakt mij elke keer supergelukkig.
Doe zo verder.
Marc De Vos

  Kris
Datum: 07-06-2019
Woonplaats: Haacht
Bericht: Ik wil graag meer "liefde voor muziek" horen. Ook een prachtig mens leren kennen.

  Noëla Reypens
Datum: 04-06-2019
Woonplaats: De Valk, 27 2640 Mortsel
Bericht: Beste Bart,

Ik ben al enige jaren fan van het programma "Liefde voor muziek". Heb dit jaar ook gekeken en vond dat u met kop en schouders uitstak boven het peloton, zeker wat professionaliteit betreft. U bent een rasartiest. Tevens genoten van uw outfits: u verdient een eerste prijs voor goede smaak en verzorgd voorkomen.
Groetjes,
Noëla

  luc en Ingrid
Datum: 03-06-2019
Woonplaats: Vilvoorde
Bericht: Lieve Bart, de voorbije weken heb ik ontzettend graag naar liefde voor muziek gekeken, gewoon omdat jij mocht mee doen en die kans kreeg en zo fier en zo trots dat wij als fans op ons groot idooltje zijn , het was elke week genieten van je prachtige en supermooie liedjes, je warme stem, je liet ons week na week verbazen,,je harde werk werd beloond en daar mag jij ook best wel trots op zijn, je blijft mijn toppertje, maar al vele vele jaren ! Je nieuw album is ook echt weer een pareltje en zoals de titel... ONWAARSCHIJNLIJK MOOI, de prachtige nummers die je bracht uit liefde voor muziek en dan nog drie andere van artiesten die mee deden met de vorige liefde voor muziek ! Tof Bart, en goede keuze voor een zomer singel, ik kan je alleen nog maar heel veel succes toewensen in alles wat jullie beiden doen en Bartje een dikke welgemeende proficiat, Je bent een bezige bij, maar je maakt mij zo vaak blij !! Dikke zoen, liefs Luc en Ingrid XXX

  Eric N.
Datum: 21-05-2019
Woonplaats: turenhout
Bericht: Beste
Ik heb je altijd een vakman gevonden, ook al vond ik (toen) dat Pas de Deux verdiend won. Onze familie is eenduidig positief over jouw prestaties in het programma Liefde Voor Muziek. Je taal, je uitspraak, je zangtalent, je eerlijkheid, je presence, het plaatje klopt volledig. Ik vind het ook zo fijn voor je dat eindelijk opvalt hoe bekwaam je bent. Je hoeft je voor niemand of niets te schamen. Dit is de eerste reeks van het programma waarnaar ik keek omdat SKC meedeed, maar jij, Ilse en Stef zijn voor mij de toppers. Dank je wel voor de mooie avonden op tv de voorbije weken!

  Stroobant Joost
Datum: 20-05-2019
Woonplaats: Koksijde
Bericht: Bart, ik ben geen echte fan in de correcte betekenis van het woord. Maar ik ben echt wel onder de indruk van je talent in “liefde voor muziek”. Je stem, je présence, je betrokkenheid en beleving hebben me verbaasd doen staan. Proficiat voor wat je daar hebt laten horen.

  august van bosch
Datum: 18-05-2019
Woonplaats: ruisbroek
Bericht: Hoi Bart, mooi interview in de morgen, mooi ook dat je zo open over je tinnitus praat, dat is een grote hulp voor andere tinnitus-'lijders', groetjes, august

vorige
1 2 3 4 5 6 ... 60 61 62 63 64 volgende

"CORONA"
Hopelijk ben u allemaal nog gezond en wel !
Het is een bijzondere vreemde tijd waarin we leven maar we weten allemaal dat er een dag komt dat we dit virus achter ons kunnen laten.
Alle optredens zijn voorlopig naar latere data verschoven.
Geniet van familie en vrienden, ook al is het op afstand.
Samen komen we er door en zingen we allemaal terug de pannen van het dak !!!
“ LIEFDE VOOR MUZIEK “ - CD "ONWAARSCHIJNLIJK MOOI "
"LIEFDE VOOR MUZIEK" was voor BART een ongelooflijk mooi avontuur !
8 weken lang mocht BART zich verdiepen in het repertoire van collega's.
7 pareltjes zijn daar ontstaan die nu verzameld zijn op een full-CD die
"ONWAARSCHIJNLIJK MOOI" heet.
Naast die 7 liedjes heeft BART nog 3 extra songs opgenomen van artiesten die vorige jaren al hebben deelgenomen, nl. Belle Pérez , Stan Van Samang én Coco jr.
10 liedjes dus , plús een extra bonusnummer
"Avond", dat BART met LUC heeft opgenomen, vorig jaar naar aanleiding van hun "BART EN LUC INTIEM - TOUR".
Veel luisterplezier !!!